Reinigingssystemen

Nieuw reinigingssysteem voor het schuimen, spoelen en desinfecteren van wanden, vloeren, machines, … Alle functies ondergebracht in slechts één bediening. Dankzij een gepatenteerd systeem zijn wij er in geslaagd om met minder water en minder chemicaliën meer en vaster schuim te creëren.

Click & Clean bestaat voor zowel lage druk, midden druk als hoge druk toepassingen en is volledig in roestvrijstaal gemaakt. Combineerbaar met alle gangbare reinigingsproducten. Geschikt voor zowel kleine als grote voedingsbedrijven, Car & Truck Wash, zwembaden, farmaceutica, …

Klik hier voor meer informatie.

Oprolsystemen

Zeer uitgebreid gamma aan slanghaspels voor de voedingsindustrie. Manuele, veeraangedreven of gemotoriseerde uitvoering in roestvrijstaal 304 en 316. Voor zowel lage druk als hoge druk toepassingen tot 600 bar. Degelijke kwaliteit met twee jaar garantie.

Combineerbaar met tal van slangen afhankelijk van uw toepassing. Vanaf diameter 1/4’’ tot diameter 1’’1/2.  Dankzij ons modulair Custom Made programma bieden eveneens ook de mogelijkheid om haspels te maken, volledig op maat van uw toepassing.

Klik hier voor meer informatie.

Slangen

Afhankelijk van de toepassing bieden wij keuze uit vijf types van haspelbare slangen, telkens geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie. Ook voor zeer speciale toepassingen kunnen wij de geschikte slang aanbieden. Onze slangen worden door onze eigen technische dienst op lengte gemaakt en voorzien van de gewenste BSPP, BSPT, NPT of andere aansluitingen in roestvrijstaal.

Klik hier voor meer informatie.

Pistolen & Lansen

Zeer uitgebreid gamma aan pistolen, lansen en bijhorende hulpstukken zoals verlengpijpen, swivels,  en reinigingsnozzles. Zowel in messing als in roestvrijstaal verkrijgbaar. Voor lage druk en hoge druk toepassingen.

Klik hier voor meer informatie.

Toebehoren

Tal van toebehoren in roestvrijstaal: slanggeleiders, slangbumpers, slangpilaren, reductienippels, snelkoppelingen met of zonder afsluitfunctie, draaikoppelingen, digitale debietmeters, …

Klik hier voor meer informatie.

Service

ALPHA REEL bvba boogt op meer dan 15 jaar ervaring en stelt haar expertise gratis en geheel vrijblijvend ter beschikking.

Verder beschikken wij over een eigen R&D afdeling, een eigen Technische Dienst en een eigen Plaatsingsdienst. Tot slot noemen we nog onze Onderhoudsdienst waarmee wij onze klanten de mogelijkheid bieden om hun haspels, slangen en toebehoren periodiek te laten nakijken op lekkages, beschadigingen , … Van inventarisatie tot optimalisatie, steeds in nauw overleg met de klant.

Klik hier voor meer informatie.