Algemene Industrie Voedingsindustrie Toebehoren

Alpha Reel


Moet er iets opgerold worden? Dan bent u bij Alpha Reel bvba aan het juiste adres! Als specialist op gebied van oprolsystemen beschikken wij over een indrukwekkend gamma aan stockagehaspels, slanghaspels en kabelhaspels, zowel in gepoederlakt staal als in roestvrijstaal. Behalve de klassieke veeraangedreven haspels leveren wij ook elektrisch, pneumatisch of hydraulisch aangedreven haspels. Tot slot bieden wij ook de mogelijkheid om allerlei stockagehaspels, slanghaspels en kabelhaspels te maken volledig op maat van uw toepassing.


Vacatures


Wij zijn dringend op zoek naar een medewerker (M/V) voor technisch-commerciële functie (sales manager). Goede kennis van Nederlands en Frans verreist. Geïnteresseerd? Stuur uw cv naar peter@alphareel.be.

Wij zijn dringend op zoek naar een medewerker (M/V) voor administratieve functie (office manager). Goede kennis van Nederlands, Frans en Engels verreist. Geïnteresseerd? Stuur uw cv naar peter@alphareel.be.

Nieuw


01/11/2010
| ENTERPRIZE 2010 bekroont ALPHA REEL bvba.
ENTERPRIZE organiseert jaarlijks een wedstrijd om veelbelovende ondernemingen te stimuleren bij het realiseren van hun plannen. Dit jaar viel ALPHA REEL bvba in de prijzen voor hun ASSEMBLY REEL, een ergonomisch oprolsysteem voor slangen, specifiek ontwikkeld voor toepassingen in de autoassemblage.


21/09/2010
| ALPHA REEL bvba lanceert de PathFinder
Uniek aan de PathFinder is de verende geleidingsarm. De combinatie van deze arm met de zwenkbare muurbeugel (standaard bijgeleverd) maken het op- en afrollen van de slang gemakkelijker dan ooit. Doe zelf de test en contacteer ons voor een vrijblijvende demonstratie bij u ter plaatse.