Meer over ons

Wie zijn wij?

ALPHA REEL bvba is een technisch bedrijf dat boogt op meer dan tien jaar ervaring inzake industriële oprolsystemen voor slangen en elektrische kabels, gaande van kant en klare standaardoplossingen tot oplossingen die volledig op maat van de klant gemaakt zijn.


Wat is onze filosofie?

Niet ons product, maar het probleem van de klant vormt het uitgangspunt. Om die reden besteedt ALPHA REEL bvba veel aandacht aan het bestuderen van de behoefte om in functie daarvan het juiste oprolsysteem te kunnen voorstellen. Het oplossend vermogen van ons voorstel en de tevredenheid van de klant staan daarbij centraal.


Wat onderscheidt ons van anderen?

De ervaring leert dat het bepalen van de juiste haspel in de praktijk minder vanzelfsprekend is dan het lijkt. Afhankelijk van de toepassing zijn er vele factoren die bij het selecteren in overweging moeten worden genomen: omgeving, druk, medium, slangcapaciteit, afmetingen, temperatuur, gebruiksfrequentie, buigradius, … Het resultaat is dat vele toepassingen uitgerust zijn met haspels die niet helemaal - of in sommige gevallen zelfs helemaal niet - voldoen aan de vereisten. Op dit vlak onderscheidt ALPHA REEL bvba zich van anderen:


Uitgebreid assortiment

Voor ALPHA REEL bvba zijn slanghaspels en kabelhaspels geen aanvullende producten, maar vormen ze juist de kern van onze specialisatie. Wij putten uit een haspelaanbod van meer dan tweeduizend referenties, een assortiment dat overigens nog steeds uitbreid! Dankzij dit aanbod kunnen wij de juiste haspel voor uw toepassing voorstellen.

Daarnaast biedt ALPHA REEL bvba ook de mogelijkheid om bestaande haspels om te bouwen of zelf haspels samen te stellen, volledig toegespitst op de eisen van uw toepassing. Op deze manier kunnen wij zelfs voor de meest uiteenlopende oprolproblemen een goede oplossing aanbieden.


Degelijke kwaliteit

ALPHA REEL bvba werkt enkel samen met fabrikanten die degelijke producten leveren. Al onze haspels, kabels, slangen, debietmeters en andere toebehoren moeten voldoen aan zware eisen en specifieke richtlijnen van de industrie. Dankzij onze hoge kwaliteitsbewaking garanderen wij onze klanten oplossingen die hun degelijkheid al jarenlang elke dag opnieuw bewijzen.


Jarenlange expertise

ALPHA REEL bvba stelt haar ervaring en know how op gebeid van oprolsystemen ter beschikking in de vorm van vrijblijvend technisch advies. Wij garanderen dat de haspels die wij voorstellen de beste oplossing bieden voor uw probleem met losse slangen of kabels. Daarbij wordt niet alleen rekening gehouden met de technische vereisten, maar evenzeer met het budget.